Hiske en Maikel praten over de nominaties

Hiske en Maikel praten over de nominaties

Maikel en Hiske staan op het Utopia 2 terrein wanneer de potentiële bewoner over de nominaties begint. Wat vind je van de bank?  Hiske legt uit dat ze er niet objectief naar kan kijken, omdat haar beste vriendin erop zit. Verder zitten er twee bewoners op de bank die ik mijn stemmen heb gegeven en iemand die er tactisch zit. Maikel knikt en legt uit dat Kaylee kans maakt om naar huis te gaan, maar misschien nog niet echt de tijd heeft gehad om te aarden. Hiske vertelt dat in het geval Kaylee gaat doorpakken ze veel geld voor de bv binnen kan halen. Ik vind ook dat ze niet naar huis kan gaan, omdat ze tactisch op de bank is gezet. Maar dat is mijn mening. Zal Maikel iets met het advies van Hiske gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *