Franny geeft advies aan potentiële bewoner Gijs

Franny geeft advies aan potentiële bewoner Gijs

Franny en Gijs staan in de keuken wanneer de vrouwelijke bewoonsters over de nominaties begint. Heb je al een idee wie je naar huis wilt sturen?, vraagt ze nieuwsgierig. De potentiële bewoner  legt uit dat hij zeker aan het nadenken is. Het gevoel dat ik thuis had, is wel veranderd sinds ik hier ben. Franny vraagt zich af wat hij van de groep en de bankzitters vindt. Ik vind dat er een goede sfeer hangt, antwoordt Gijs. Het is gemoedelijk. De potentiële bewoner legt uit dat hij de bank dit keer groot vindt en de personen allemaal ongeveer evenveel stemmen hebben gehad. Franny adviseert hem om met name te kijken naar welke mensen zich nog kunnen ontwikkelen in de mini samenleving. Maar de keuze is aan jou of aan Maikel straks. Ben jij ook zo benieuwd wie Utopia 2 zal moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *