Brandon spreekt zijn irritatie uit maar Jessie en Merel

Brandon spreekt zijn irritatie uit maar Jessie en Merel

De bewoners zijn druk bezig met het klaarmaken van het Utopia 2 terrein voor de evenementen, maar dit verloopt niet helemaal vlekkeloos. Ik stoor me eraan dat ik sommige mensen alweer zie weglopen, zegt Brandon tegen Jessie. Dan heb ik er al geen zin meer in. Jessie knikt en vertelt dat ze dat niet moeten hebben. Maar we zijn wel al drie uur bezig hè. Merel mengt zich ook in het gesprek en legt uit dat ze beter is in de organisatie, dus zij zich daarmee bezighoudt in plaats van met het scheppen. Ik zeg niet dat je niets aan het doen bent, antwoordt Brandon. Maar er wordt gezegd dat we met z’n allen gaan scheppen en het gebeurt vervolgens niet. Daar stoor ik me aan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *