De bewoners egaliseren het terrein en ruimen het op

De bewoners egaliseren het terrein en ruimen het op

Nadat de bewoners gezamenlijk hebben ontbeten, neemt Jessie het woord. Heeft iedereen er zin in?, vraagt de mannelijke bewoner. Jessie legt uit dat ze het terrein zullen egaliseren ter voorbereiding van de aankomende markt en het muziekevenement en de groepjes hiervoor al bekend zijn. De taken die bij het groepje horen, staan op papier. De mannelijke bewoner legt uit dat ze voor de vrouwen een oranje hesje hebben en voor de mannen een hoodie met op de achterkant Trouble in paradise. Wanneer iedereen zijn outfit aan heeft getrokken, gaan de groepjes aan de slag. Zal de opruimactie een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *