Adriaan praat met potentiële bewoner Gijs over de genomineerden

Adriaan praat met potentiële bewoner Gijs over de genomineerden

Adriaan en potentiële bewoner Gijs zijn al vroeg aan het hardlopen wanneer de genomineerden ter sprake komen. Jens is echt mijn maatje zegt Adriaan. Hij is slim en doet veel voor de bv. Ik zou hem het liefst hier willen houden voegt hij eraan toe. Volgens Adriaan is Mylène een meisje dat gigantisch veel leert en erg lief is. En ze gaat met mijn maatje. Als hij gelukkig is, ben ik dat ook benadrukt hij. En legt uit dat hij die twee graag zou willen houden en vindt dat Kaylee er nog te kort zit om te gaan. Gijs knikt. De afweging wordt een lastige in het geval ik ‘m moet maken geeft hij toe. Voor mij schiet er nog niemand uit vervolgt hij. En legt uit dat hij de keuze met name moeilijk vindt omdat hij het gevoel heeft iemands avontuur te ontnemen. Adriaan knikt. Een van jullie moet de keuze maken. Welke genomineerde moet volgens jullie Utopia 2 verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *