Maakt de uitspraak van Mylène de relatie officieel?

Maakt de uitspraak van Mylène de relatie officieel?

Merel en Mylène zaten afgelopen avond buiten op het Utopia 2 terrein, als Mylène vertelt dat het steeds beter met haar gaat. Helaas heeft ze nog wel een beetje last van de spanning die bij de nominaties komt kijken. Dinsdag heeft ze tijdens de nominaties te horen gekregen dat ze op de bank zit en dit zorgt toch wel voor de nodige stress. Ze legt uit dat ze het jammer zou vinden om naar huis gestemd te worden, vooral omdat het zou betekenen dat ze Jens zou moeten achterlaten. Ik zei vanmiddag; ik houd van die jongen, vertelt Mylène plots. Dat is gek, antwoordt Merel verbaast. Het is zo. Zo voelt het, eindigt Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *