Het Trouble in Paradise feest wordt voorbereid

Het Trouble in Paradise feest wordt voorbereid

Volgende maand organiseren de bewoners het Trouble in Paradise feest en daarvoor dient het één en ander voorbereid te worden. Jessie en Merel hebben deze taak op zich genomen en om de bewoners op de hoogte te stellen van hun plannen hebben ze een presentatie voorbereid. De bewoners kwamrn gister avond samen in de silo en als iedereen compleet is, neemt Jessie het woord. Jessie laat de bewoners weten dat er inmiddels al 75 kaarten zijn verkocht. Dit is super goed nieuws en iedereen reageert onwijs enthousiast. Jessie legt aan iedereen uit waar het feest precies zal plaatsvinden op het terrein en hoe alles ingedeeld zal worden. Jessie heeft hier een speciale plattegrond voor ontworpen die hij aan de bewoners laat zien. De bewoners zijn verdeeld in zeven groepen, waarmee ze moeten samenwerken om het terrein klaar te maken voor het grote feest. De bewoners krijgen de taken om bijvoorbeeld de grond bij het podium egaliseren, een bankje rondom de boom te bouwen en een trap te maken. Deze ochtend zullen de bewoners beginnen met de werkzaamheden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *