Hoe hebben de potentiële bewoners hun eerste dag ervaren?

Hoe hebben de potentiële bewoners hun eerste dag ervaren?

Vandaag hebben potentiële bewoners  Gijs en Maikel de mini samenleving betreden. De twee mannen doen hun best om de bewoners zo goed mogelijk te leren kennen en zich tevens van hun beste kant te laten zien. Gijs pakt dit slim aan en besluit in zijn eentje te gaan straten. Dit valt Jens op en hij komt hem dan ook graag gezelschap houden. De twee mannen nemen even een pauze van het straten om elkaar beter te leren kennen. Maikel voert in de silo een gesprek met Shelley en hij laat haar weten dat hij bezig is met het voorbereiden van een presentatie. Met behulp van deze presentatie wil hij de bewoners duidelijk maken wat zijn plannen zijn in Utopia 2. Wat vind jij tot nu toe van de visumhouders?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *