De bewoners vergaderen over de financiën

De bewoners vergaderen over de financiën

De bewoners komen samen in de silo om te vergaderen. Jessie vertelt dat hij druk in de weer is geweest met de financiën en dat hij helaas moet mededelen dat de bewoners weer behoorlijk in de min staan. Er zijn deze week 10.000 euro aan facturen binnen gekomen, vertelt hij. De bewoners reageren geschrokken en concluderen dat er meer geld verdiend moet worden. Er is gelukkig ook goed nieuws: de kaartverkoop van het Trouble in Paradise feest ter ere van het één jarig bestaan loopt heel goed. Er zijn ondertussen al 42 vip kaarten en 10 normale kaarten verkocht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *