Andrea en Christel lijken het goed te maken met elkaar

Andrea en Christel lijken het goed te maken met elkaar

Andrea heeft tijdens de nominaties gestemd op Christel, omdat ze teleurgesteld is in haar. Andrea was niet echt subtiel tijdens haar speech, maar Jessie geeft aan dat het wellicht handig is het goed te maken met Christel. Christel heeft gisteren slecht nieuws gekregen dat haar vader is overleden en Jessie vindt dat alle bewoners een team moeten vormen en geen strijd moeten hebben met elkaar. Hij adviseert haar daarom met Christel te gaan praten. Andrea volgt zijn advies op en stapt op Christel af. Andrea begint met het geven van een knuffel aan Andrea, die dit goed ontvangt. Het is goed zo, geeft Andrea aan richting Christel. De twee vrouwelijke bewoonsters spreken het uit naar elkaar en bespreken dat ze samen nog een keer gaan zitten om elkaar meer te begrijpen. Zullen de twee bewoonsters weer op een lijn komen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *