Kaylee en Gijs praten over de binnenkomst van de potentiele bewoner

Kaylee en Gijs praten over de binnenkomst van de potentiele bewoner

Kaylee en Gijs zitten samen op een bankje. Ze praten wat bij. Kaylee is vooral benieuwd waarom Gijs Utopia 2 is binnengekomen. De potentiele bewoner legt uit dat hij al lang Utopia 2 kijkt en in veel situaties altijd aan het spiegelen was. En elke keer dacht ik: dit zou ik gaan doen als ik er zelf in zat, legt potentiele bewoner Gijs uit. Kaylee begrijpt hem volledig. Heb je er lang over nagedacht? vraagt Kaylee. Nee, ik wist het gelijk, antwoordt Gijs. De twee bewoners praten nog vrolijk verder over het avontuur in Utopia 2. Zal Kaylee hierdoor op Gijs stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *