Genomineerden Mylène en Christel praten over de potentiële bewoners

Genomineerden Mylène en Christel praten over de potentiële bewoners

Maikel en Gijs zijn de potentiële bewoners en hebben de komende dagen om zich te bewijzen, maar dit geldt ook voor de bewoners die in de gevarenzone zitten. Christel en Mylène zijn daar twee van. De twee praten samen over de potentiële bewoners. Die jongens lijken op elkaar merkt Christel op tegenover Mylène. Mylène is het hiermee eens. Dit maakt het lastiger voor de twee om hun stem later weer uit te brengen. Bovendien mag diegene die blijft kiezen welke bewoner naar huis moet gaan. Daarom moeten de twee er goed over nadenken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *