Jessie en Merel presenteren een groot festival omdat Utopia 2 bijna een jaar bestaat

Jessie en Merel presenteren een groot festival omdat Utopia 2 bijna een jaar bestaat

Nadat de twee nieuwe potentiële bewoners in Utopia 2 zijn gearriveerd, is Jessie alweer druk bezig. Jessie werkt aan een presentatie. Binnenkort bestaat Utopia 2 namelijk één jaar en op 1 juli willen de bewoners het heel groots vieren. Zodra de rondleiding van Gijs en Maikel klaar is, verzamelen de bewoners in de silo. Daar staan Merel en Jessie te wachten op de groep. Een applaus luidt en de bewoners luisteren aandachtig naar de twee presenterende mede bewoners. Het valt de groep direct op dat ze nieuwe shirtjes dragen met de leus Trouble in paradise. Tijdens de presentatie lopen de twee naar buiten en laten ze zien waar ze het podium willen hebben. De groep is enthousiast en een moment later verzamelen ze bij de computer. Jessie en Merel willen de kaartverkoop graag groots aankondigen. Ze hebben daarom een confettikanon en tellen af. Na het aftellen juicht de groep weer en is het eerste kaartje alweer verkocht.

Na de presentatie van Merel en Jessie, zit Merel achter de computer om de kaartverkoop bij te houden. De kaarten gaan goed zegt Jessie op de achtergrond. Met name de vip kaarten gaan hard gaat hij verder. Het lijkt erop dat de bewoners met hun trouble in paradise festival een succes te pakken hebben. Jessie pakt samen met Merel goed uit qua marketing. Ik denk dat de vip kaarten vandaag al uitverkocht zijn eindigt Jessie trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *