Erik en Brandon nemen potentiële bewoners Maikel en Gijs mee voor een rondleiding

Erik en Brandon nemen potentiële bewoners Maikel en Gijs mee voor een rondleiding

De twee potentiële bewoners Gijs en Maikel zijn vandaag Utopia 2 binnengekomen en worden met open armen ontvangen. Nadat de twee een pitch hebben gegeven en hebben uitgelegd wat hun doel binnen Utopia zal zijn, krijgen ze een rondleiding. De twee enthousiaste nieuwelingen lopen mee met Erik en Brandon. Terwijl ze over het Utopia 2 terrein de gebouwen benoemen, leggen ze ook uit dat er straks een presentatie komt. Utopia bestaat namelijk één jaar. Wat zullen de twee nieuwe potentiële bewoners vandaag allemaal doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *