Leer hier potentiële bewoners Gijs en Maikel nog beter kennen

Leer hier potentiële bewoners Gijs en Maikel nog beter kennen

Zojuist zijn potentiële bewoners Maikel en Gijs Utopia 2 binnen gekomen. In dit beticht stellen ze zich nog beter aan je voor en leer je ze nog beter kennen. Welke potentiële bewoner vind jij de beste aanwinst?

Maikel
Maikel is 21 en woont in Almere en is een horecatijger. Hij heeft een grote passie voor zijn vak en hij maakt cocktails. Daarnaast kan Maikel ook een flair show geven achter de bar. Dit zijn trucjes met flessen en servetjes. Het is een echte entertainer die het liefst alle knappe dames om zijn vinger windt. De lange Maikel is namelijk een flirt die graag van het vrouwelijk schoon snoept. In Utopia 2 wil hij zich naast het maken van cocktails ook gaan richten op het organiseren van themafeesten en evenementen. Maikel heeft daar ook ervaring mee want hij organiseert regelmatig zelf dance feesten van A tot Z in zijn woonplaats. Themafeesten zoals Hollandse avonden en après-ski ziet hij helemaal zitten in Utopia 2. Hij zal in Utopia 2 eerst via individuele gesprekken erachter  komen hoe de andere bewoners tegenover zijn feestideeën staan. Wijken die gedachten af dan zal hij gaan lobbyen om toch zijn zin te krijgen. Maikel zijn Utopia is geslaagd wanneer hij veel geld heeft verdiend met zijn evenementen en als laatste bewoner de poort uitloopt.

Gijs
Gijs is 25 jaar en geniet van zijn studentenleven in Breda. Zijn opleiding Advanced Business Creation zet hij even on hold om het grote avontuur in Utopia 2 aan te gaan. Gijs is altijd al een boefje geweest, waardoor de meesten hem wel achter het behang kunnen plakken. Hij houdt ervan om mensen voor de gek te houden en is niet van plan de bewoners te sparen. Momenteel bestaat Gijs zijn liefdesleven alleen maar uit scharrels. In Utopia 2 wil hij zijn pijlen richten op Shelley, Mylène en Franny. Hij denkt dat hij Franny het makkelijkst om zijn vinger kan winden. De prioriteit van hem is om de bv uit de schulden te halen en hij vindt dat hij daarvoor de geschikte persoon is. Dankzij zijn ondernemende en zakelijke talenten denkt hij Utopia 2 te kunnen redden. Zo wil hij Gijs blousejes op de markt brengen. Gijs ziet zichzelf over een aantal jaren als multimiljonair. Zijn Utopia 2 is geslaagd als de bv één ton in de plus staat en de bewoners zich kunnen baden in luxe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *