Gijs en Maikel arriveren als potentiële bewoners in Utopia 2

Gijs en Maikel arriveren als potentiële bewoners in Utopia 2

De twee potentiële bewoners zijn in Utopia 2 gearriveerd. Maikel en Gijs lopen enthousiast met hun kist naar binnen, terwijl ze worden verwelkomt door de rest van de groep. De twee stellen zich gelijk voor aan de rest van de groep. Hoi ik ben Maikel zegt de potentiële bewoner enthousiast, gevolgd door Gijs Hoi, ik ben Gijs zegt de andere. De twee mannen lopen met hun kist naar de silo om zich voor te stellen aan de andere bewoners. De mannen nemen plaats op de bank, terwijl de rest van de groep naar hen luistert. Ik heb mij opgegeven omdat het een droom van mij is begint Gijs tegen de rest. Ik wil mij ontwikkelen op zakelijk gebied, met onder andere de webshop wil ik bezig zijn voegt hij eraan toe. En geeft aan geen vriendin te hebben maar wel veel familie en vrienden achter te laten. De groep luistert aandachtig, wanneer het de beurt is aan Maikel. Ik ben Maikel, 21 jaar en kom uit Almere begint hij zijn verhaal. Ik ben barman en houd me graag bezig met evenementen. En geeft aan een cocktailset mee te hebben en dat hij hiermee aan de gang wil. Ik wil graag een eigen cocktailbar beginnen gaat Maikel enthousiast verder.

Wanneer de mannen zich hebben voorgesteld aan de groep, stelt de groep nog een aantal vragen aan de nieuwelingen. Maikel en Gijs leggen uit wat ze kunnen veranderen binnen Utopia 2. Maikel vertelt dat hij de evenementen graag groter wil uitpakken en anders zou willen indelen. Gijs wil graag op persoonlijk vlak meer betekenen in Utopia 2. Er is een mooi onderkomen, dus er zijn al mooie stappen gemaakt zegt hij. Het kan natuurlijk wat luxer, dus hier wil ik graag aan werken benadrukt hij. De groep lijkt blij te zijn met de komst van de twee mannen, welkom zeggen de bewoners enthousiast. Hierna krijgen de twee een rondleiding over het terrein. Wat vinden jullie van de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *