Erik en Brandon krijgen een nieuwe levering voor het sanitairgebouw

Erik en Brandon krijgen een nieuwe levering voor het sanitairgebouw

Brandon en Erik zijn hard bezig met het maken van het nieuwe sanitairgebouw. Vandaag worden de dakpannen geleverd. Dik hoor! Rood zegt Erik wanneer de producten geleverd worden. De twee bewoners overleggen samen met de leverancier en krijgen wat advies over de dakpannen. Ook Jessie komt even kijken. Mooi zegt hij tegen Erik, Brandon en de leverancier. Ondanks dat de twee bouwers snel willen beginnen met bouwen, moeten ze toch even een pauze nemen. De nieuwe bewoners komen straks zegt Erik tegen Brandon. Dan ga ik zo even een andere broek aantrekken reageert Brandon. De twee bouwen nog kort verder, voordat ze pauze nemen om de potentiële bewoners te verwelkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *