Kaylee is vastberaden om zichzelf te bewijzen

Kaylee is vastberaden om zichzelf te bewijzen

Adriaan is op deze nieuwe dag druk aan het werk als Kaylee voorbij komt lopen. Adriaan besluit om te vragen hoe het met zijn mede bewoner is na de nominatieronde van gisteren. Gaat goed hoor laat Kaylee vrolijk weten. Gisteren had ik even een dip momentje, maar ik ga ervoor. Ik ga me bewijzen benadrukt ze. Adriaan is op zijn beurt blij om dat te horen. Goed zo voegt hij eraan toe. Dat is het beste. Niet bij de pakken neer gaan zitten eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *