Merel en Christel praten over Kaylee, ze moet meer van zich af gaan bijten

Merel en Christel praten over Kaylee, ze moet meer van zich af gaan bijten

Kaylee heeft gisteren bij de nominaties flink wat stemmen gekregen. Christel en Merel hebben ook een duidelijke mening over haar. Als ze dan in het huisje zit, dan maakt ze Dylan helemaal af zegt Merel. Dan sta je in zijn nek te hijgen voegt ze eraan toe. Christel laat weten dat ze ook al een gesprek heeft gehad met Kaylee. Ik heb gezegd, als je zo doorgaat dan gaat het niet goed legt ze verder uit. Mensen krijgen daar argwaan bij als je over het veld loopt en er is niets aan de hand en in het huisje zijn er hele grote ruzies. Dat moet je echt niet doen benadrukt ze. Volgens Christel moet Kaylee echt meer van zich laten horen en meer voor zichzelf opkomen. Als je verbaal niet sterk genoeg bent, dan word je altijd overspoeld of ben je niet snel genoeg met een tegenreactie gaat ze verder. Volgens haar is Kaylee daar nog heel erg mee aan het oefenen. Zal Kaylee meer van zich af gaan bijten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *