Christel en Merel praten na over de heftige brief

Christel en Merel praten na over de heftige brief

Christel heeft gisteren het verschrikkelijke nieuws gehad dat haar vader al een tijdje is overleden. Ze barstte in tranen uit en ze was ontroostbaar. Het voelt daarnaast niet prettig dat ze ontbreekt op de rouwkaart. Op deze nieuwe dag praat Christel samen met Merel over het nieuws. Het is wel raar dat zij daar zijn en ik hier zegt Christel tegen Merel. Het voelt allemaal heel raar. Alsof je verdoofd bent gaat ze verder. Merel vindt het op haar beurt best heftig dat Christel haar vader al gecremeerd is en daar is Christel het mee eens. Het is echt onmenselijk benadrukt ze. Dit is zo’n raar naar verhaal. Daar kun je met je kop niet bij eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *