De bewoners zijn uitgeteld na een zware dag in Utopia 2

De bewoners zijn uitgeteld na een zware dag in Utopia 2

De meeste bewoners hebben afgelopen avond hun huisje al opgezocht. De nominaties lijken flink wat energie te hebben gekost. Jessie, Gerrit en Merel zijn nog wakker en samen zitten ze bij de fundering. Ik vond het een zware dag zegt Jessie en hij gaapt. Ook Merel wil het niet laat maken. Ik ben heel erg moe zegt ze. Naast de mentale inspanning van de nominaties lijkt ook het nieuws van Christel bij de bewoners te zijn ingeslagen. Ik vond het veel te heftig vandaag zegt Jessie. Christel praat in haar huisje nog even met Hiske na over het heftige nieuws dat ze vandaag kreeg. Wat zal de nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *