Kaylee wil zichzelf veranderen nu ze in de gevarenzone zit

Kaylee wil zichzelf veranderen nu ze in de gevarenzone zit

Kaylee heeft bij de nominaties veel stemmen ontvangen, waardoor ze nu in de gevarenzone zit. Veel bewoners vinden dat zij meer van zich moet laten horen en dat ze meer van zichzelf moet laten zien. Als Dylan terug in het huisje komt, vertelt hij tegen haar dat hij nog even met Erik gepraat heeft. Erik vindt het namelijk niet eerlijk dat Kaylee zoveel stemmen heeft gekregen want volgens hem moet ze nog landen in Utopia 2. Wat iedereen zegt dat ik moet doen, dat wil ik ook heel graag reageert Kaylee. Maar gun me wel tijd. Ik kan toch niet ineens van wie ik ben een grote bek hebben, als ik dat nog nooit gedaan heb gaat ze verder. Daar lijkt Dylan het mee eens te zijn. Ik wil het heel graag verzekert Kaylee. Ik hoop dat ik over een paar maanden kan blaffen. Daarnaast is ze vastbesloten om samen met Dylan nog enthousiaster verder te gaan met de tattoo shop. Daar is Dylan het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *