Gerrit en Jessie zijn benieuwd naar de potentiële bewoners, ze moeten zich niet overal mee bemoeien

Gerrit en Jessie zijn benieuwd naar de potentiële bewoners, ze moeten zich niet overal mee bemoeien

Vandaag zullen er twee potentiële bewoners Utopia 2 betreden. Afgelopen avond besprak Gerrit dit met mede bewoner Jessie. Ik hoop wel dat er twee leuke mensen binnenkomen begint Gerrit het gesprek met Jessie. Daar is Jessie het mee eens. Gewoon iemand die niet eens een keer alleen maar komt zeuren en komt klieren en op andere mensen hun vinger let gaat hij verder. En hij hoopt vooral dat deze potentiële bewoners niet direct in hun eerste week kritiek gaan uiten en zich overal mee gaan bemoeien. Andrea en Mylène waren helemaal erg benadrukt Jessie. Gerrit moet lachen. Zullen de nieuwelingen bij Gerrit en Jessie dit keer wel in de smaak vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *