Adriaan, Brandon en Jens houden een sportieve avond in Utopia 2

Adriaan, Brandon en Jens houden een sportieve avond in Utopia 2

Adriaan is afgelopen avond nog druk aan het trainen voor de beklimming van de Alpe d’Huez. Dagelijks fietst hij virtueel de berg op met zijn spinning fiets. Afgelopen avond hoeft Adriaan niet alleen te sporten, want Brandon en Jens sluiten zich aan bij de training. De drie trappen flink door en het zweet loopt van hun gezichten. Ondertussen is Dylan op het Utopia 2 terrein bezig met krachttraining. Wat zal de avond nog meer brengen? Je leest het zo in nog meer nieuwsberichten over Utopia 2!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *