Erik en Jessie voelen mee met het droevige nieuws van Christel

Erik en Jessie voelen mee met het droevige nieuws van Christel

Christel heeft het verschrikkelijke nieuws gehad dat haar vader is overleden. Ze liet haar emoties de vrije loop en Hiske troostte haar al snel. Ook de andere bewoners lijken ontdaan te zijn door het verdrietige nieuws in de witte envelop. Erik en Jessie zitten samen bij de fundering. Dan is het ineens heel erg dichtbij zegt Jessie tegen Erik. Hij staart sip voor zich uit. Erik slaat een arm om Jessie heen. We hebben mekaar hier zegt Erik. Als het erop aankomt, dan zijn we er allemaal voor elkaar benadrukt hij.  Jessie knikt en er komt een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij lijkt blij te zijn met de woorden van zijn mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *