Hiske is erg enthousiast over het nieuwe sanitairgebouw

Hiske is erg enthousiast over het nieuwe sanitairgebouw

Hiske heeft voor het eerst in het nieuwe sanitairgebouw gedoucht. In het sanitairgebouw zit een muntenkastje. Zodra het muntje erin gaat, begint het water te stromen en stopt de douche exact na 8 minuten. Hiske geeft aan dat ze de ervaring fijn vond om binnen 8 minuten te douchen. Hiske is zo enthousiast dat ze de andere bewoners langsgaat om te vragen of ze mee willen doen aan de 8 minuten douchen challenge. Veel bewoners geven aan dat 8 minuten douchen best lang is. Dit is voor Adriaan een reden om niet mee toen. Hij vindt het heel zonde van het water. Alexandra vindt het ook redelijk lang, maar zij wil wel meedoen aan de challenge.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *