Jessie en Jens zijn eruit, maar willen toch nog een laatste check bij de groep

Jessie en Jens zijn eruit, maar willen toch nog een laatste check bij de groep

De bewoners hebben de opdracht gekregen om een idee te pitchen. Jessie heeft namelijk geld beschikbaar gesteld voor goede creatieve investeringen. Zo hebben meerdere bewoners een idee geopperd en zijn er een aantal die doorgaan naar de volgende ronde. Zo heeft Dylan het idee om de tattooshop uit te breiden met piercings zetten, heeft Adriaan Katieknuffels bedacht en hebben Hiske en Gerrit ook een idee geopperd. Wanneer ze samenkomen, laat Jessie de beste ideeën nogmaals presenteren door de initiatiefnemers. Zij hebben wat meer informatie toegevoegd aan hun pitch, zoals de kosten, afmetingen, oplage en levertijd. Na de presentaties overleggen Jessie en Jens samen de ideeën.

Dit is hun conclusie:

– Gerrits idee valt af
– Hiske’s idee valt af, omdat ze hierbij foto’s nodig hebben van Adriaan en Merel. (Zij willen waarschijnlijk niet op de foto.)
– Dylan’s idee valt af, maar wordt over een maand opnieuw in de groep overwogen.
– Adriaans idee wordt gekozen, maar nog gezamenlijk besproken.

De twee mannelijke bewoners lopen terug naar de groep en delen hun bevindingen. Vanaf dit moment geeft Adriaan aan dat hij wel op de foto wilt, maar dit eerder weigerde omdat het niet gevraagd was aan hem. Merel twijfelt nog wel of ze op de foto wil voor de Utopiaanse badhanddoeken, maar geeft aan dat ze er vanmiddag op terugkomt. Hierdoor is de optie voor badhanddoeken weer open om toch uit te voeren als secundaire investering. De winnaar is Adriaan met z’n Katieknuffels. Wel vragen Jessie en Jens of de bewoners nog toestemming willen geven om deze investering te maken.  Zal iedereen akkoord gaan met de investering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *