Gerrit vraagt Franny naar haar gevoel

Gerrit vraagt Franny naar haar gevoel

Gerrit heeft iets van Merel gehoord, wat hij graag aan Franny voor wil leggen. Dat jij best wel gevoelens voor mij had, zegt Gerrit even later Franny. Ik weet het niet,  reageert de vrouwelijke bewoonster nonchalant. Het interesseert me ook niet. Gerrit wil toch graag weten hoe het zit. Ik weet het echt niet, vertelt Franny. De ene keer wel, de andere keer niet. Lekker boeiend. Gerrit heeft daarnaast gehoord dat Franny de afstand met hem best wel moeilijk vond. De eerste twee dagen wel, legt ze uit. Volgens Franny was het daarna over. Ik was er wel aan gewend, zegt ze. Komt wel goed hoor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *