Andrea praat met Jessie over Gerrit

Andrea praat met Jessie over Gerrit

Andrea en Gerrit kunnen niet echt goed met elkaar overweg. De twee bewoners hebben vaak een meningsverschil en Andrea lijkt te weten waar het tussen de twee is misgegaan. Ze legt Jessie uit dat Gerrit met haar zat te flirten na Trouble In Paradise. Andrea is hier niet op ingegaan en daardoor is het misgegaan tussen haar en Gerrit. Ze vertelt dat ze als grap een foto van Shelley en Maikel op de koelkast had geplakt en dat Gerrit hier niet tegen kon. Als er geintjes terug worden gemaakt dan wordt hij helemaal gek, zegt Andrea. Jessie legt uit dat dit komt doordat de intentie van Shelley was om Gerrit terug te pakken, omdat hij intiem was met Franny. Maikel bevestigt dit even later. De intentie is dan f*cked up,  legt Jessie uit. Als je vaak onderdeel wordt van een f*cked up – situatie, dan word je ook een f*cked op persoon. Hij lijkt hiermee op Andrea zelf te doelen. Zal het nog goedkomen tussen Gerrit en Andrea?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *