Jessie bespreekt zijn mening over Gerrit en Shelley met Gerrit

Jessie bespreekt zijn mening over Gerrit en Shelley met Gerrit

Gerrit heeft gisteravond even met Shelley gepraat over hun onderlinge relatie. Als hij deze ochtend wakker is, gaat het gesprek met Jessie al snel over de situatie tussen Gerrit en Shelley. Welke kant dit verhaal ook op gaat, ik zie je niet echt als winnaar uit de bus komen, zegt Jessie. Al zou je met Shelley eindigen, dan heb je alsnog verloren gek. Er valt met die meid geen toekomst op te bouwen. Gerrit hoort het verhaal aan en hij lijkt te twijfelen wat hij met de situatie moet doen. Als je echt verliefd bent op die meid en je denkt dat het het waard is, dan moet je op de blaren zitten, zegt Jessie. Wat moet Gerrit volgens jou doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *