Jessie en Brandon opnieuw in discussie over het sanitairgebouw

Jessie en Brandon opnieuw in discussie over het sanitairgebouw

Gisteren hebben Jessie en Brandon een aanvaring gehad over het betalen voor douchen. Vandaag hebben de bewoners tijdens de vergadering besloten de regels wat te versoepelen, wat betekent dat de bewoners voortaan acht minuten mogen douchen en pas hierna extra geld moeten betalen. De meeste bewoners leken akkoord te gaan met deze oplossing maar Jessie heeft het gevoel dat Brandon nog steeds iets dwars zit. Je loopt weg en je hebt een grote bek. Dat vind ik zonde zegt Brandon tegen Jessie. Weet je wat het is… Op het moment dat jij je vast blijft houden aan iets wat we eigenlijk al hebben uitgesproken, dan valt er geen land met je te bezeilen reageert Jessie op zijn beurt. De discussie blijft over en weer gaan. Jessie wil graag dat het hoofdstuk afgesloten wordt. Brandon stelt voor om één kastje te laten hangen en de andere weg te halen. En legt uit dat hij het jammer vindt hoe het is gegaan en dat hij graag wilde dat Jessie het plan eerst met hem zou bespreken, want dan had hij het plan waarschijnlijk wel gesteund.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *