Shelley en Franny bespreken de breuken in hun vriendschap

Shelley en Franny bespreken de breuken in hun vriendschap

Franny en Shelley hebben de laatste tijd wat minder contact met elkaar gehad dit omdat Franny met Shelley haar ex Gerrit heeft geslapen. De twee lopen nu samen over het terrein en bespreken de situatie. Franny laat weten dat ze gisteren best verdrietig was omdat ze Shelley mist. Ze vindt de situatie heel ongemakkelijk en wil graag hun vriendschap nog een kans geven. Shelley begrijpt wat ze bedoelt en wil het best nog een kans geven, mits dit op een natuurlijke manier gaat. En maakt kenbaar dat ze nog steeds niet kan bevatten wat er allemaal is gebeurd en dat ze het vervelend vindt dat ze van andere bewoners hoort dat Franny Gerrit leuk vindt. Franny laat vervolgens weten dat ze in eerste instantie niet wist dat ze Gerrit leuk vond en dat ze dit pas merkte toen ze afstand van elkaar namen. Ze maakt duidelijk dat ze niks met deze gevoelens gaat doen en dat ze zo min mogelijk contact zoekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *