Maikel en Shelley belanden in een pittige discussie

Maikel en Shelley belanden in een pittige discussie

Shelley is aan het koken in de silo en Maikel ligt op de bank. De twee bewoners lijken al een beetje irritaties naar elkaar te hebben, wat zich nu uitmondt tot een discussie. Maikel vraagt of er wat aan de hand is. Shelley vraagt zich af wat er moet zijn en zegt dat ze gewoon aan het koken is.  Maikel geeft aan dat Shelley normaal gesproken chagrijnig is in de ochtend en niet in de middag. Nu was je in de ochtend vrolijk en in de middag niet meer. Shelley geeft aan dat zij super blij is, omdat zij post heeft gekregen. Maikel ziet aan Shelley dat ze superblij is. Hij vindt haar helemaal herboren. Shelley zegt dat alles goed gaat en geeft aan dat het niet te zien is dat het ook goed gaat met Maikel. Maikel vraagt zich af waarom Shelley dan meteen weer een lullige opmerking moet maken en vraagt zich af of Shelley het normaal vind mensen naar beneden te halen. De twee bewoners blijven nog een poos door discussiëren en lijken het niet met elkaar eens te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *