Volgt Adriaan Merel in het schrijven van columns?

Volgt Adriaan Merel in het schrijven van columns?

Als Jessie achter de computer zit valt zijn oog op een e-mail voor Adriaan. Hij print hem direct uit en besluit de e-mail naar Adriaan toe te brengen. Je hebt een hele leuke mail, zegt Jessie. Dat meen je niet, roept Adriaan.

Jessie leest de brief voor: Beste Adriaan, na Shelley en Mylène in het magazine te hebben gehad en Merel haar column, is het nu hoog tijd voor Adriaan om zijn column bij te dragen. Mijn naam is Ken, founder en schrijver bij Dutch Flowers magazine. Wij zijn vorig naar vanuit een gepassioneerd oogpunt gestart met het documenteren van de evolutie die cannabis doormaakt. Mindfullness is hierbij het uitgangspunt. Inmiddels staan we aan de vooravond van de release van editie 2. De reacties van de eerste editie zijn heel positief. We zouden het top vinden als Adriaan na de release van 2, 1 juli, tenminste één column schrijft. Ik kan je duizend en één redenen geven waarom wiet minder schadelijk is dan men denkt. Wellicht is dit het moment en de manier om Nederland meer bewust te maken van de klachten en motivatie die verschillende soorten kunnen genereren. Let us know wat je hiervan vindt.

Adriaan reageert super enthousiast en wil de column heel graag schrijven. Merel biedt aan om hem te helpen en haar hulp wil hij zeker gebruiken. Dit is echt te gek! roept hij enthousiast

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *