Andrea en Gerrit zijn het oneens met elkaar over de mok

Andrea en Gerrit zijn het oneens met elkaar over de mok

Afgelopen avond heeft Gerrit een mok onder Andrea haar kussen gelegd. In eerste instantie besloot ze hier niks mee te doen, maar vandaag heeft ze alsnog de mok beschreven met een stift. Vanmiddag besluit Andrea Gerrit aan te spreken. Leuk cadeautje begint Andrea. Alsjeblieft. Het was geen cadeautje, maar ik wou toch even een nachtje bij je slapen reageert Gerrit.  Nou… Het is een cadeautje nu gaat Andrea verder. Een eenzijdig cadeautje merkt Gerrit op. Het is niet eigendom van jou benadrukt hij. Hoezo? Je legt het in mijn bed gaat Andrea verder. Ze lijkt het niet met Gerrit eens te zijn. Omdat hij de mok in haar bed heeft gelegd, vindt ze dat ze mok nu van haar is maar Gerrit blijft bij zijn standpunt. Wordt vervolgt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *