Adriaan maakt zich zorgen over wietplantjes in Utopia 2 en schakelt een advocaat in

Adriaan maakt zich zorgen over wietplantjes in Utopia 2 en schakelt een advocaat in

Tijdens de vergadering heeft Adriaan aangegeven dat hij de verantwoordelijkheid neemt voor de wietplantjes in Utopia 2. Om meer informatie te krijgen over eventuele vervolging heeft hij een e-mail gestuurd naar een advocaat. Adriaan wil namelijk graag weten of de andere bewoners vervolgd kunnen worden voor zijn plantjes en of de bewoners het eindproduct wel mogen consumeren. Als hij de e-mail heeft gestuurd, praat Adriaan nog even na met Gerrit. Als ik de groep daarmee schaadt, dan ga ik er netjes afstand van doen zegt Adriaan over de wietplantjes. En vertelt verder dat hij goed heeft nagedacht over de gevolgen van de plantjes. Wat zal de advocaat aan Adriaan laten weten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *