Mylène verstopt geld en pakt douche muntjes weg

Mylène verstopt geld en pakt douche muntjes weg

De bewoners hebben uitgebreid vergaderd over de douchekastjes. Daarbij is besloten dat Brandon gaat kijken of hij de kastjes van de muur kan halen. Zo niet dan mogen de bewoners allemaal acht minuten douchen. Mylène is het hier echter totaal niet mee eens. Als ze na de vergadering boven in de silo achter de computer zit, besluit ze om een handjevol munten in haar broekzak te steken. Ik moet wel normaal kunnen douchen zegt ze boos. Wat later stopt ze het geld in een plastic zakje en ze plakt het stevig dicht met tape. Zullen de andere bewoners erachter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *