Merel is nog altijd stapelgek op Jessie

Merel is nog altijd stapelgek op Jessie

De relatie tussen Merel en Jessie lijkt nog niet ten einde. Zo vertelt Merel aan Alexandra dat ze nog stapelgek is op Jessie. Het is echt wederzijds, anders blijft hij niet zo om je hangen zegt Alexandra. Merel knikt blij en Alexandra laat weten dat ze gisteren heeft gepraat met Adriaan over Jessie en Merel. Ze vertelt dat Adriaan denkt dat Jessie en Merel over twintig jaar nog steeds samen zijn. Eigenlijk had ik het niet verwacht, want jij hebt een sterke persoonlijkheid en Jessie ook gaat Alexandra verder. Ze vindt dat dat normaal heel erg botst, maar dat dat bij Jessie en Merel niet het geval is. Het is gewoon voorbestemd, schat benadrukt Alexandra terwijl ze Merel knuffelt. Zal het ooit nog  officieel worden tussen Merel en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *