Nieuweling Alexandra ontvangt haar eerste aanvraag per mail

Nieuweling Alexandra ontvangt haar eerste aanvraag per mail

Jessie en Mylène zien dat er een mail is binnengekomen voor nieuweling Alexandra. Lexi, weet je nog wat je net zei vraagt Mylène. Alexandra reageert enthousiast, want ze hoopte al dat ze een mail zou krijgen. Mylène overhandigt vervolgens de mail aan Alexandra en ze begint hem direct te lezen. Ze leest hardop voor dat ze gevraagd wordt of ze personal trainer van de schrijfster wil worden. Tuurlijk ga ik dat doen! Oh, wat leuk roept Alexandra blij. Ze deelt het nieuws vervolgens met Adriaan en hij is heel blij voor haar. Ik krijg gewoon kippenvel laat Alexandra weten. Ze heeft nog wel hulp nodig bij het maken van voedingsschema’s en vraagt of Adriaan haar daarbij wil helpen. Dit wil hij maar al te graag. Ook is Alexandra benieuwd naar de prijs die ze voor de personal training en het voedingsschema moet vragen. Het enige wat ze wel weet is dat ze een deel van het geld aan de bv wil geven en het andere deel aan een goed doel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *