Shelley legt uit waarom ze nog steeds boos is op Gerrit en Franny

Shelley legt uit waarom ze nog steeds boos is op Gerrit en Franny

Shelley zit vandaag niet zo lekker in haar vel. Ze geeft aan dat ze er nog steeds mee zit dat Franny met haar ex Gerrit naar bed is geweest. Zonder dat Shelley het wil, krijgen Andrea en Hiske het toch voor elkaar dat Shelley over haar gevoelens begint te praten. Wat frustreert je nu het meest dan Shel? vraagt Hiske. Nou, dat ik hier met Franny een gesprek heb gehad en dat ze heeft gezegd van Shel, je verdient dit echt niet na alles wat je te verduren hebt gehad hier antwoordt Shelley. Verder zei ze dat ze zich heel erg schuldig voelt. En dat als het aan haar ligt, dat het niet meer gebeurt. Maar ze spreekt zichzelf tegen, want ze doet dit alsnog gaat ze verder. Denk je dat er gisteren wat gebeurd is dan? vraagt Hiske. Weet ik niet zegt Shelley. Maar ze had ook kunnen zeggen van, ga mijn nest uit. Dat had ze zeker kunnen doen antwoordt Andrea. Andrea had gezegd dat ze lepeltje-lepeltje lagen. Ik vind dat naïef en ik vind ook dat je geen respect hebt voor jezelf gaat Shelley verder. En dat moet dan een vriendin van mij zijn. Terwijl ik haar het meeste heb verteld over Gerrit. Ik hielp haar ook met Tim en dan krijg ik letterlijk een mes in mijn rug. Wat verwacht jij eigenlijk van Ger? vraagt Hiske. ik had wel verwacht dat hij rekening zou houden zegt Shelley. In welke vorm had hij rekening met jou moeten houden vraagt Hiske vervolgens. Hij had het niet moeten doen benadrukt Shelley. Dus eigenlijk moet hij op dit moment niks beginnen met een vrouw binnen Utopia merkt Hiske op. Dat niet zegt Shelley maar niet met een vriendin van mij. En nu zijn ze niet meer van elkaar af te slaan. Er wordt gewoon geen rekening gehouden. En benadrukt dat ze altijd rekening heeft gehouden met de gevoelens van Gerrit, ook nadat de relatie was ten einde liep. Hiske vindt het een aparte situatie en probeert er een beeld bij te schetsen. Het komt bij haar over alsof Gerrit en Shelley niks met elkaar te maken willen hebben. Maar als Gerrit dan toch iets met een andere vrouw doet, dan wordt Shelley boos en in een omgekeerde situatie ook. Hiske denkt dat Gerrit gewoon verder met zijn leven gaat en dat hij lekker wil genieten. Je moet trots op jezelf zijn dat jij geen Gerrit bent benadrukt Hiske en ze overtuigt Shelley ervan dat ze de situatie los moet laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Yasmina at 20:13

    Jep ze wil hem niet, maar hij mag ook niemand anders hebben. Zij flirt met elke vent daar, en daar mag niemand wat van zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *