Jessie neemt geen genoegen met Adriaan zijn antwoord en heeft ruzie

Jessie neemt geen genoegen met Adriaan zijn antwoord en heeft ruzie

Adriaan zet zijn vieze schoenen op het aanrecht en Jessie is daar niet blij mee. Hij vindt het vies en vraagt waarom Adriaan zijn schoenen niet buiten kan schoonmaken. Adriaan geeft Jessie gelijk en vindt het ook vies maar hij legt uit dat hij graag warm water wil gebruiken.Schoenen op een aanrecht vind ik vies benadrukt Jessie. Nee, snap ik antwoordt Adriaan. Maar ik vind het aanrecht hier ook weleens vies voegt hij eraan toe. Ja, maar dat is toch een f*cking k*t argument. Of niet reageert Jessie. Absoluut zegt Adriaan. Jessie is nog niet klaar met de discussie en vraagt wat er door Adriaan heen gaat als ze een gesprek hebben over vieze schoenen die op het aanrecht staan. Weinig, maar er is niks wat me tegenhoudt zegt Adriaan. Jessie geeft nogmaals aan dat hij het vies en respectloos vindt, waardoor Adriaan geïrriteerd raakt. Adriaan benadrukt dat Jessie het nu wel vaak genoeg heeft gezegd en de discussie gaat over en weer. Ondanks de irritatie van Jessie, blijft Adriaan erbij dat hij zijn schoenen niet gaat verplaatsen. Adriaan laat weten  dat er soms stapels vieze afwas liggen en dat hij dat ook vies vindt. Ik zie jou nooit denken van, hé, wat een vieze afwas. Laat ik dat eens opruimen gaat hij verder. Jessie vindt de vergelijking tussen afwas en vieze schoenen anders, omdat de vieze schoenen vlak naast het eten staan. Weet je waar je gewoon moeite mee hebt? Dat je gewoon je fouten toegeeft gaat Jessie verder. Adriaan verheft vervolgens zijn stem en geeft aan dat Jessie er moeite mee heeft dat Adriaan hem gelijk gaf. Jessie heeft geen zin in de eindeloze discussie en besluit weg te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *