Alexandra geeft personal training aan de vrouwelijke mede bewoners

Alexandra geeft personal training aan de vrouwelijke mede bewoners

Alexandra haalt alle vrouwelijke bewoners vroeg uit bed om te sporten. Ze krijgt het voor elkaar om Mylène, Kaylee, Franny, Shelley en Hiske mee te laten doen met haar bootcamp. De vrouwen krijgen geen bootcamp voor beginners, maar moeten gelijk hard aan de slag. Ondanks dat het zwaar is, doen ze hun uiterste best. Hoelang zullen ze het sporten volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *