Franny en Gerrit lijken geen afstand van elkaar te kunnen houden

Franny en Gerrit lijken geen afstand van elkaar te kunnen houden

Afgelopen avond liggen Franny en Gerrit weer tegen elkaar. Dan komen ook Merel en Jessie in het huisje. Kom lekker chillen roept Franny. Merel en Jessie nemen dan even plaats op het bed van Merel, maar na een paar minuten staan ze op en lopen ze naar buiten richting de telefooncel om te roken. Zodra Merel en Jessie het huisje uit zijn, kruipen Gerrit en Franny dichter bij elkaar. De twee lijken moeilijk afstand van elkaar te kunnen houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *