Jessie flirt met Merel, ziet hij haar toch wel zitten?

Jessie flirt met Merel, ziet hij haar toch wel zitten?

Nadat Jessie een punt achter Merel en hem had gezet, lijkt het toch niet over tussen de twee. Merel, ik heb onze foto’s niet in de boot begint Jessie. Merel vraagt welke foto’s. Jessie laat weten dat hij veel foto’s van hun samen heeft. Maar die heb ik lekker verstopt. Ik kan het niet aan om er elke keer naar te kijken vervolgt Jessie droevig. Merel zegt dat hij ze zeker onder zijn kussen heeft. Het doet me te veel. Ik krijg dan traumatische flashbacks zegt Jessie. Voor die vijf minuten dat het heeft geduurd zegt Andrea lachend. Jessie vraagt wat er zo kort was. Merel en ik? vraagt hij. Oh, dat heeft vijf minuten geduurd. Dat klopt zegt Jessie lachend. Iedereen schiet in de lach en Jessie zegt dat hij zelfs verliefd begint te worden op Gerrit. Dan krijgt Merel opeens een massage van Jessie. Zullen Merel en Jessie weer bij elkaar komen?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *