Het trouble in paradise festival heeft de bewoners veel winst opgeleverd

Het trouble in paradise festival heeft de bewoners veel winst opgeleverd

De bewoners verzamelen zich voor de vergadering. Dit is ook de eerste keer dat nieuwe bewoner Alexandra ook aanwezig is en ze wordt warm ontvangen met een applaus. Jessie neemt het woord en vertelt het goede nieuws dat ze veel winst gemaakt hebben tijdens het festival. Het gaat echt de hele goede kant op benadrukt Jessie met veel vertrouwen.

Ik wil nog wel even wat zeggen over de videoboodschappen zegt Gerrit. We hebben een klein wedstrijdje onderling gehouden en we hebben een winnaar kondigt hij verder  aan. Merel en Franny staan op een gedeelde derde plaats met 27 videoboodschappen. Gerrit eindigt op de tweede plaats met 30 videoboodschappen. En de winnaar van de wedstrijd is Jessie met 37 videoboodschappen. Als winnaar krijgt Jessie 75 euro om te besteden aan een maatschappelijk doel binnen Utopia 2. Jessie geeft aan dat hij graag een nieuwe matras wil maar dat niet van het prijsgeld gaat kopen. Mocht je een matras nodig hebben en je hebt daar geen zakgeld voor. Dan heb ik nog wel zakgeld voor je zegt Adriaan. Jessie vindt het een heel lief aanbod maar zegt dat het niet hoeft.

Shelley heeft een linedance workshop heeft geregeld voor de groep en meldt dat er binnenkort cowboykleding binnenkomt. Ook heeft ze geregeld dat de groep een workshop lassowerpen krijgen. De groep reageert hier enthousiast op en Shelley is heel blij dat ze dit evenement mag organiseren. Daarmee zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *