Adriaan en Jessie bespreken nieuwe bewoner Alexandra

Adriaan en Jessie bespreken nieuwe bewoner Alexandra

Jessie was teleurgesteld in de hele groep, omdat er zo slecht wordt opgeruimd. Hij vertelt dit aan Adriaan en ontvangt al snel een knuffel van hem. Er is gewoon een nieuw iemand binnen. Het komt allemaal goed. Het kan niet meer misgaan zegt Adriaan. Nee het kan ook niet meer misgaan. Het is onmogelijk dat het misgaat reageert Jessie lacherig. Adriaan laat weten dat het goed komt omdat de nieuwe bewoner Alexandra, een vrouw is met meer levenservaring. En op een oude fiets moet je het leren. Moet jij het toevallig nog leren vraagt Jessie. Adriaan vraagt wat hij nog moet leren. Fietsen zegt Jessie terwijl hij Adriaan aanstaart. Adriaan lacht en gaat verder met afwassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *