Zit het B&B huisje vol met bedwantsen?!

Zit het B&B huisje vol met bedwantsen?!

Merel heeft een paar dagen geleden last gehad van bedwantsen. Toen ze hierachter kwam, heeft ze het matras meteen weggegooid. In de tussentijd zijn er helaas ook B&B-gasten langs geweest die kwamen logeren. Jessie is bezig achter de pc, als hij en Franny zien dat er een mail is voor Merel. In het mailtje staat dat de B&B-gasten helemaal onder de rode bulten zitten. Ik kan m’n lach niet inhouden zegt Franny. Beide lopen ze vervolgens naar Merel om dit te melden. Jessie vraagt aan Merel of de matras al vervangen was toen de B&B-gasten kwamen. Ze geeft dat dit niet het geval is. Nu twijfelen ze of het huisje niet vol met bedwantsen zit. Merel vraagt zich af of de B&B-gasten er wel echt last van hebben. Jessie stelt voor om een verdelger te bellen maar Franny wil eerst advies vragen, voordat ze een verdelger langs laten komen. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *