Merel bespreekt haar twijfels met Franny, is Jessie wel echt verliefd?

Merel bespreekt haar twijfels met Franny, is Jessie wel echt verliefd?

Merel en Franny zijn in gesprek over Jessie. Merel vraagt zich af of Jessie wel echt verliefd is op haar en hoe hij doet als zij er niet bij is. Maar wat zegt hij dan? vraagt Merel. Nou, de vorige keer zei hij, ik ben niet verliefd op Merel. Dat kan niet hier. Je weet niet hoe het buiten is zegt Franny. Waarom zegt hij dan tegen mij dat hij wel helemaal verliefd op me is? vraagt Merel door. Dat weet ik niet antwoordt Franny. Dat is toch gek gaat Merel verder. Ik zou echt met hem gaan praten reageert Franny op haar beurt. Ja, maar dan moet hij echt hierheen komen. Ik ga echt niet in de boot benadrukt Merel.  Maar hij wacht nu op jou, totdat jij naar hem toe komt gaat Franny verder. Hoe weet jij dat vraagt Merel. Dat zei hij vervolgt Franny. Dit omdat hij al drie keer aan jou heeft gevraagd om te praten. En jij zei nee nog niet. Dat snap ik eigenlijk wel eindigt Merel. Gaat het nog goed komen tussen Merel en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 22:47

    De diva wordt alleen maar gebruikt door de koning dat ze dat nog steeds niet door heeft, ik had haar wel slimmer ingeschat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *