Gerrit wil een leg paradijs voor de kippen maken

Gerrit wil een leg paradijs voor de kippen maken

De bewoners hebben een presentatie gehad over het leed van varkens. Na de presentatie zitten Hiske en Gerrit gezellig buiten. Gerrit vraagt aan Hiske of ze nu helemaal vegan wordt. Ik blijf zoals ik ben laat Hiske weten. Ik word helemaal niets benadrukt ze. Gerrit lijkt door de presentatie wel een nieuw idee te hebben. Wat me wel leuk lijkt, is dat we naast onze bakkerij een leg paradijs voor kippen gaan maken zegt hij. Met allemaal toestellen en zaagsel gaat hij verder. En vertelt dat eieren gebruikt kunnen worden voor de bakkerij. Gerrit glimlacht en hij lijkt het helemaal te zien zitten. Zal hij zijn idee realiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *