Hoe gaat Brandon de sportschool realiseren?

Hoe gaat Brandon de sportschool realiseren?

Brandon is al een tijdje bezig met het realiseren van een sportschool in Utopia 2. Hij wil zijn plan pitchen aan de groep maar vraagt nog even wat advies aan Alexandra en Adriaan. Brandon denkt dat hij ongeveer 900 euro nodig heeft voor het bouwen van het skelet van de sportschool. Dit bedrag vindt hij persoonlijk te fors om uit de bv te trekken en daarom heeft Brandon een plan bedacht. Wat mij een goed idee lijkt is om een speciaal sportfonds te creëren legt hij Adriaan en Alexandra uit. Brandon wil een deel van de winsten in dit sportfonds steken, zodat er op den duur genoeg geld is om de sportschool te bouwen en in te richten. Adriaan lijkt het hiermee eens te zijn. Sport hoort sowieso bij een samenleving benadrukt hij. Toch is Adriaan van mening dat er niet te veel potjes gecreëerd moeten worden. Jens is het hiermee eens. En vertelt dat de bv op dit moment in de groene cijfers zit en dat iedereen moet inzien dat sporten erg belangrijk is. Wat later voegt Jessie zich in het gesprek en hij laat weten dat hij op dit moment meer voelt voor een Brandon zijn sportfonds. Brandon lijkt nog te twijfelen over de financiering. Hij is vastbesloten om zijn plan te presenteren en de groep de verschillende vormen van financiering voor te leggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *